Menú Cerrar

Shakira lluita contra un paparazzi que atemoreix als seus fills. #esplugues #assetjanent @Shakira

La nostra veïna Shakira ha de sortir en defensa dels seus fills. Sasha i Milan ploren de por quan se senten assetjats per un fotògraf que persegueix a la cantant colombiana des de fa 2 anys quan surt de la seva casa d’Esplugues a Barcelona.

La persecució ha arribat fins al punt que el fotògraf remou en les escombraries dels Piqué Mebarak a la recerca de pistes per publicar notícies grogues. No ha transcendit la nacionalitat però segons La Vanguardia aquest divendres s’han vist les cares en un judici ràpid per decidir sobre l’ordre d’allunyament que ha sol·licitat l’advocat de la cantant.

El primer pas va ser presentar una denúncia en la comissaria dels Mossos d’Esquadra i ara serà el jutge d’Esplugues qui haurà de decidir si aquest fotoperiodista perfectament identificat que assetja l’artista de dia i de nit, quan va sola o amb els seus fills, ha de ser obligat a allunyar-se i a quina distància no es podrà acostar.

Els veïns de Ciutat Diagonal, la urbanització on resideixen altres famosos, podrien ser cridats a atestar sobre les tasques de vigilància que aquest individu estaria fent al barri.

Més informació >

Font: ElNacional.cat