Menú Cerrar

Sandra Mingot parla de ‘Dones i tecnologia’ als Dijous de les Dones

El cicle d’activitats Dijous de les Dones comptarà aquest dijous, 25 d’octubre, amb Sandra Mingot, enginyera superior en Telecomunicacions i responsable de desenvolupament del negoci espacial de l’empresa Mier Comunicaciones, qui parlarà sobre Dones i tecnologia.

Sandra Mingot ha treballat a l’Agència Espacial Europea, a Holanda, on va fer el projecte final de carrera, i a l’Agència Espacial Francesa, a Toulouse. Es va especialitzar en recerca relacionada amb diferents instruments embarcats a satèl·lits, s’ha dedicat també a la divulgació científica i ha treballat en un constructor de satèl·lits del grup EADS i a un museu de l’espai. Des de fa 8 anys, s’ocupa del màrqueting i el desenvolupament de noves oportunitats a Mier Comunicaciones. La seva trajectòria laboral li ha permès conèixer els dos astronautes espanyols que han anat a l’espai, Pedro Duque i Michael López Alegría.

La xerrada de Sandra Mingot tindrà lloc al Casal de Cultura Robert Brillas, a les 19 hores.

Exposició ‘Elles, les espluguines’

També dijous, a les 19.30 hores, s’obrirà al públic l’exposició de l’Arxiu Municipal titulada Elles, les espluguines, que podrà visitar-se al Casal de Cultura Robert Brillas fins al 18 de novembre. La mostra recull  més de 40 imatges de dones d’Esplugues, des de la infantesa fins a la vellesa, al llarg d’un segle. [esplugues.cat]