Menú Cerrar

PIMEC Baix Llobregat; L’Hospitalet organitza a Pallejà un seminari per les pimes que volen començar a exportar

20130703-125256.jpg

La formació tractarà els motius que frenen les pimes per exportar, les estratègies a seguir o com es pot millorar la gestió des d’un altre país. Dues terceres parts del potencial de compra d’una empresa són fora de les fronteres espanyoles.

[PIMEC] L’Hospitalet organitza un seminari empresarial per introduir les pimes en el procés d’exportació. Aquesta formació gratuïta es durà a terme a Pallejà i anirà a càrrec de Joan Carles Espígol, responsable d’exportació del Departament Internacional de PIMEC. El programa tractarà els motius que frenen les pimes per sortir a l’exterior, com s’analitza el país de destí, quina estratègia s’ha de seguir o com es pot millorar la gestió de l’exportació des d’un país estranger.

L’exportació és la dimensió empresarial que més mostra un comportament positiu creixent a Catalunya en els darrers anys. Dues terceres parts del potencial de compra són fora de les fronteres espanyoles i, actualment, les empreses catalanes més competitives són les que tenen algun tipus d’activitat empresarial en un altre país. Per aquest motiu, PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet vol donar eines a les petites i mitjanes empreses que es plantegen obrir nous mercats a països estrangers.

El seminari, gratuït i obert a totes les pimes, es durà a terme dijous 11 de juliol, de 9 a 12, a Pallejà (La Molinada. Av. Prat de la Riba, 27, Pallejà). Cal confirmar assistència al telèfon 93 663 15 40 o al correu electrònic [email protected]

Font: Eva Prats – Departament de Comunicació de PIMEC – Tel. 934 964 511