Menú Cerrar

PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet ofereix un curs perquè les empreses s’informin del nou mitjà de pagament SEPA

20131029-141309.jpg

• L’1 de febrer de 2014 s’implementarà de forma definitiva en totes les transferències i deutes directes; només podran realitzar-se aquelles operacions que respectin les característiques tècniques i de negoci dels instruments SEPA.

• És una bona oportunitat per introduir-se en aquest nou mitjà de pagament europeu SEPA (Single Euro Payments Area).

• L’adaptació dels professionals als instruments SEPA contribuirà a l’òptima gestió i internacionalització de les seves empreses.

Sant Feliu de Llobregat, 29 d’octubre de 2013. A partir de l’1 de febrer del 2014 s’implementarà de forma definitiva, en totes les transferències i deutes directes, el nou mitjà de pagament conforme a la zona única de pagaments en euros (SEPA –Single Euro Payments Area). La mesura respon a la implementació del reglament europeu UE 260/2012, que permet que ciutadans, empreses i altres agents econòmics puguin efectuar i rebre pagaments en euros a Europa, sigui dins o fora de les fronteres nacionals, en les mateixes condicions i amb els mateixos drets i obligacions, independentment del lloc on es trobin.

Per aquest motiu, PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet ofereix una formació sobre el nou mitjà de pagament SEPA per a tots els professionals interessats en conèixer com afecta la Nova Llei de Serveis de Pagament a les seves empreses. És una bona oportunitat per introduir-se en aquest nou tipus de pagament que serà obligatori en breu. S’adquiriran competències sobre què és la SEPA i l’EPC, el reglament UE 260/2012 del Parlament Europeu, i els requisits tècnics i empresarials per a les transferències i els càrrecs domiciliats en euros. Entre d’altres objectius, es persegueix introduir les normes generals de les operacions de pagament, aspectes específics per als càrrecs domiciliats i la definició del pla de migració a la SEPA. El curs serà impartit per l’expert en morositat, gestió de riscos i crèdits i cobraments, Pere Brachfield.

Des de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet es vol oferir formació econòmica responent a les demandes actuals i als reglaments europeus. Amb aquestes noves competències de gestió, les empreses s’adapten millor als negocis i a les seves relacions a nivell internacional.

El curs, que té una durada de 7 hores, es durà a terme el proper 2 de desembre a Sant Feliu de Llobregat, al carrer Hospitalet, 25 (Masia de Can Maginàs). El cost del curs té descompte per ser soci de PIMEC, i les empreses poden bonificar la formació a través de la Fundació Tripartita. És necessària la inscripció prèvia a través del web http://web.pimec.org/ca/avantatges/formacio/.

Per a més informació:
Eva Prats – Departament de Comunicació de PIMEC – Tel. 934 964 511