Menú Cerrar

#PacoCandel @FundacioCandel; Tret de sortida als actes del 50è aniversari de ‘Els Altres Catalans’

20140214-213937.jpg
La delegació de la Fundació Paco Candel ha estat rebuda avui per la Presidenta del Parlament, Núria de Gispert. / El proper 17 de febrer, el Palau de la Generalitat acollirà l’acte que donarà el tret de sortida al programa d’esdeveniments commemoratius del 50è aniversari de la primera edició de l’obra ‘Els Altres Catalans’ de Paco Candel.

Una atapeïda agenda candeliana que homenatjarà l’escriptor amb actes de tota mena. Des d’un memorial per recordar Max Chaner, editor de “Els altres catalans”, passant per diferents debats i actes acadèmics, la presentació del llibre “Barcelona i Candel”, l’estrena de l’obra de teatre “Els altres catalans” o la inauguració d’un monument, entre d’altres. En breu, es donaran més detalls del programa.

El Parlament acollirà la cloenda

[ens.cat] Una delegació de la Fundació Paco Candel, encapçalada pel seu president, Pere Baltà, ha estat rebuda per la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, a qui s’ha presentat la programació d’actes previstos per homenatjar la figura de Paco Candel.

A la trobada, on per part del patronat de la fundació també hi han estat presents l’exdiputat Rafael Hinojosa, l’escultor Ferran Soriano, la secretària executiva Marianela Adolfo i el tresorer Julio Baños, s’ha demanat el suport del Parlament als actes del 50è aniversari. A més, s’ha acordat donar a conèixer el contingut de la programació a tots els grups parlamentaris i s’ha assolit el compromís que aquesta institució aculli l’acte de clausura, a principis del 2015, on s’exposaran les conclusions d’una commemoració que durarà tot un any.