Menú Cerrar

Dijous es tanquen les inscripcions a la 3a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues–Hospital Sant Joan de Déu

[Ajuntament] Dijous pròxim, 16 de maig, es tancaran les inscripcions a la 3a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu. Encara esteu a temps de participar-hi. Si voleu prendre part en aquest esdeveniment esportiu i solidari –que serveix per recaptar fons per al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu– poden formalitzar la  inscripció per Internet, a través de l’enllaç següent: Inscripcions.

També és possible apuntar-s’hi al CEM La Plana (plaça  Catalunya, s/n. De dilluns a divendres, de 9 a 21 h; dissabtes, de 9 a 20; i diumenges, de 9 a 13 h) i al CEM Les Moreres (plaça  Les Moreres s/n. De dilluns a divendres, de 17 a 22 h; dissabtes, de 9 a 20; i diumenges, de 9 a 13 h).

El preu de la inscripció a la Cursa popular és de 9 euros, per a propietaris del xip groc, i 10 per als corredors que no disposin de xip. La resta de categories tenen un preu de 3 euros.

Us podeu descarregar el full d’inscripció fent clic aquí.

La 3a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues–Hospital Sant Joan de Déu tindrà lloc el diumenge 26 de maig, a partir de les deu del matí, a la plaça Catalunya, que serà punt d’inici i meta de les tres proves habituals: la Minicursa (850 m), la Cursa de promoció (1.200 m) i la Cursa popular, que enguany tindrà un recorregut de 5 km (en lloc dels 10 de les edicions anteriors) per fomentar la participació de tota la ciutadania.