Menú Cerrar

Oriol Torras i Planas, nou cap de llista per ERC a #Esplugues de Llobregat

20131128-220833.jpg

Oriol Torras encapçalarà la llista electoral per Esquerra Republicana a Esplugues de Llobregat.

20131128-221038.jpg

20131128-221046.jpg
La Secció Local d’Esplugues de Llobregat d’Esquerra Republicana va celebrar una assemblea extraordinària, el passat dijous 28 de novembre al vespre, per tal d’escollir el candidat per anar de número 1 a la llista electoral republicana de les pròximes eleccions municipals, que es celebraran al maig de 2015. L’acte, que va tenir lloc al Centre Cultural l’Avenç, va reunir una trentena de persones, entre militants del partit, simpatitzants i amics, i tenia com a únic punt de l’ordre del dia l’elecció del candidat.

En una única votació, es va elegir per unanimitat Oriol Torras, el qual serà el nou número 1 de la llista republicana, en substitució de Jordi Figueres, que no deixa la primera línia política del partit a Esplugues. La resta de noms de la llista seran escollits més endavant, quan faltin pocs mesos per les eleccions.

Oriol Torras i Planas és professor de català per a adults a Cornellà de Llobregat, aficionat a la muntanya i a la música, i té una llarga trajectòria associativa i política. Militant d’ERC des del 2005, actualment és Secretari d’Imatge i Comunicació de la Secció Local d’Esplugues, President de la Comissió Sectorial de Política Lingüística i Conseller Nacional.

A l’assemblea, van prendre la paraula la Presidenta d’ERC Esplugues, Isabel Almató, i l’actual regidor a l’Ajuntament, Jordi Figueras, que van presentar el nou candidat. La cloenda va anar a càrrec del mateix flamant candidat, Oriol Torras, que va ser llargament ovacionat per tots els militants reunits. I després de l’assemblea ho van celebrar tots junts amb una copa de cava i un brindis.