Menú Cerrar

Nova oferta de tallers per a la primavera

20130402-172200.jpg

Amb el bon temps, arriba també una oferta variada de tallers per a tots els públics. Aprendre idiomes, preparar aperitius deliciosos o familiaritzar-se amb la informàtica, són alguns d’ells.

En aquest nou trimestre del curs destaca una novetat: el taller de Pilates que ofereix, els dilluns, l’Espai Jove Remolí. Aquesta disciplina, que s’ha popularitzat recentment al nostre país, és un mètode que, mitjançant exercicis d’equilibri i a través del control mental, treballa la musculatura del cos.

També és nou el taller de postres decorats amb fondant, una deliciosa alternativa que ens proposa l’Oficina Jove d’Emancipació.

I per rematar el curs donant una empenta als idiomes, la nova oferta de tallers aposta per aquesta matèria. En el programa d’activitats podreu trobar cursos de francès, alemany, anglès i rus.

A l’enllaç següent podeu accedir al programa complet de tallers per a aquest tercer trimestre: L’Agenda (pàgines 8 i 9).

Les inscripcions s’obriran el dia 2 d’abril. El termini per formalitzar la matrícula (presencialment als PAC o a través d’Internet) en els tallers que organitzen els departaments de Joventut, Cultura i el CIRD Vil·la Pepita estarà obert fins al 12 d’abril.

Inscripcions on line

En el cas dels tallers de l’Espai de les Arts (ceràmica, pintura i dibuix), podeu apuntar-vos del 2 al 5 d’abril.

Font: www.esplugues.cat

Centre Municipal Puig Coca Petit Parc de l’Amistat, s/n 4ª planta. Tel. 93 372 04 16