Menú Cerrar

Nous descomptes per gaudir en família dels Museus d’Esplugues

museusEl Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita els cupons de promocions per visitar 11 llocs d’interès de la comarca.

[Ajuntament] El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha reeditat, aquest 2014, els cupons de descomptes i promocions en 11 llocs d’interès de la comarca, adreçats a les famílies. A més, enguany, aquesta iniciativa, en la qual estan inclosos els Museus d’Esplugues (La Rajoleta i Can Tinturé), ha incorporat un nou espai per descobrir: el Museu de Montserrat.

Completen la promoció la Colònia Güell-Cripta de Gaudí, el Canal Olímpic de Catalunya, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Museu de Sant Boi, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, el Museu Agbar de les Aigües i l’Itinerari Jujol de Sant Joan Despí.

Les famílies interessades poden sol·licitar els cupons al Consorci de Turisme del Baix Llobregat o també descarregar-los des del web www.turismebaixllobregat.com/cupons.

També es poden obtenir a les oficines de turisme, allotjaments, punts d’informació juvenil i equipaments i recursos turístics que hi participen.