Menú Cerrar

No et quedis a casa (Guia d’activitats)

Les inscripcions per a les activitats de piscina a partir de l’octubre ja han començat. I per a l’àmplia oferta de tallers i cursos que ofereix l’Ajuntament, inclosos els que es realitzen a les escoles municipals de música i de ceràmica i pintura, ho farà a principis de setembre.

Les inscripcions per als cursos de natació i d’activitat física al CEM la Plana ja estan obertes. Els cursos, per a infants (a partir de 6 mesos) i adults (fins als 65 anys), començaran l’1 d’octubre.

Per als cursos i tallers de l’Escola de Ceràmica i Pintura, que començaran el 23 de setembre, cal inscriure’s fins al 2 de setembre enviant un correu a [email protected] i fer efectiva la matrícula del 10 al 20 de setembre. Per a les inscripcions de l’Escola de Música cal trucar al telèfon 93 372 04 16 o enviar un correu a [email protected] L’inici del curs és el 12 de setembre.

Els tallers per a joves de l’Espai Remolí i del Casal de Cultura R. Brillas obren inscripció del 2 al 20 de setembre, i les inscripcions del Programa d’Animació Sociocultural per a la Gent Gran, per a majors de 60 anys, seran del 17 al 26 (com l’any passat, cada dia per a cursos determinats).

Per a les escoles de música i ceràmica i pintura, activitats físiques (escoles esportives i natació) i de lleure (esplais), les famílies amb ingressos anuals per capita inferiors a 5.218,50 euros poden sol·licitar beques en el moment de la inscripció. El detall es pot consultar al programa No et quedis a casa!, repartit per totes les bústies i que està disponible també a www.esplugues.cat

https://www.esplugues.cat/ambits/temes/cultura/no-et-quedis-a-casa-2019-2020