Menú Cerrar

Més de 720 persones inscrites a la 2a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues

La 2a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, coorganitzada per l’Ajuntament i l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha tancat les inscripcions amb més de 720 persones, que prendran part el proper diumenge 29 d’abril a les tres categories. La Cursa de 10 kilòmetres comptarà amb 504 atletes, mentre que 82 correran a la Cursa de Promoció (nascuts entre el 1997 i el 2001), de 1.200 metres, i 142 a la Mini-cursa (nascuts entre el 2002 i el 2005), de 850 metres.

Amb sortida al carrer Sebastià Irla i arribada a la plaça Catalunya, la Cursa passarà pels barris La Plana, Centre, Can Clota i Can Vidalet. La prova d’Esplugues és la tercera de les quatre curses (amb dues competicions a Sant Boi i una a Madrid) que formen la Challenge Solidària Sant Joan de Déu, un circuit que pretén fomentar la participació en proves esportives amb el valor afegit de la seva contribució a projectes de solidaritat.

En el cas de la prova d’Esplugues, el 100% de la recaptació es destinarà al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, que treballa per millorar i normalitzar l’estada dels nens i nenes ingressats al centre.

Aquesta setmana ha tingut lloc la formació per al cos de voluntaris, que estarà format per mig centenar de persones.[esplugues.cat]