McDONALD’S OBRE UN NOU RESTAURANT A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

  • Amb aquesta obertura, que donarà feina a 50 persones de la zona, ja són 57 els restaurants McDonald’s presents a la província de Barcelona.

Barcelona, 20 de gener de 2011.- McDonald’s, companyia líder en el sector de la restauració a Espanya, obre avui al públic un nou restaurant a Esplugues de Llobregat. Amb l’obertura d’aquest nou restaurant, ubicat al carrer de Vic, 18, ja són 57 els restaurants McDonald’s presents a la província de Barcelona.

 L’obertura d’aquest restaurant McDonald’s suposa un impuls per a la creació de llocs de feina a la zona, ja que la plantilla d’aquest establiment estarà formada per un equip de 50 persones.

El nou restaurant, el primer d’aquest municipi barcelonès, té una superfície interior de més de 400 m² i capacitat per a 160 persones, així com una gran terrassa exterior amb capacitat per a 72 clients. Es tracta d’un restaurant tipus xalet, que reflecteix la innovació de McDonald’s en arquitectura, disseny, decoració i serveis amb la finalitat d’oferir una experiència única a tots els seus clients. El restaurant s’ha decorat amb l’estil Lim Edge, que es caracteritza pels suaus colors terra i el modern mobiliari de fusta, els quals transmeten una sensació de caliditat.

En relació amb els serveis i pensant en la satisfacció dels clients, el restaurant McDonald’s Esplugues disposa de servei McAuto, quioscos de comanda “Easy Orders” i del Ronald Gym Club Outdoor, un espai de joc en el qual els nens es poden divertir quan visitin el restaurant. 

L’obertura d’aquest nou restaurant d’Esplugues de Llobregat s’emmarca dins del pla d’expansió de la companyia a Espanya entre 2011-2013, que té com a objectiu obrir 55 restaurants, per a la qual cosa invertirà 104 milions d’euros.

Sobre McDonald’s

McDonald’s España va tancar l’any 2010 amb una facturació de 851 milions d’euros, la qual cosa suposa un augment del 6,2% respecte de l’any anterior. Al tancament de l’any passat, la companyia disposava de 428 restaurants repartits per tota la geografia nacional i una plantilla de prop de 21.000 empleats.

McDonald´s España: 91 566 41 00

Teresa Rincón

Teresa.rincon@es.mcd.es

Ketchum PLEON: 91 788 32 00

Patricia Sáez:

 patricia.saez@ketchumpleon.com

0 comments for “McDONALD’S OBRE UN NOU RESTAURANT A ESPLUGUES DE LLOBREGAT