Menú Cerrar

L’Oficina Jove d’Emancipació obre un nou bloc

Amb l’objectiu d’intentar ajudar la joventut en la tasca de cercar feina, itineraris formatius i recursos per a l’emancipació i poder arribar al màxim nombre de persones, l’Oficina Jove d’Emancipació ha obert un bloc on periòdicament es publicarà un recull de les ofertes de feina que podem trobar a la xarxa, així com recursos relacionats amb l’habitatge, formació, mobilitat internacional i salut. Aquest canal més directe i àgil ha de servir perquè els usuaris coneguin amb més profunditat totes les eines, activitats i projectes relacionats amb l’àmbit de l’emancipació.

Aquest nou bloc permetrà que les persones joves del municipi rebin informació immediata, les 24 hores del dia. A més, informarà de les accions formatives i novetats periòdicament.

El bloc de l’Oficina Jove d’Emancipació conté diferents apartats, com ara educació, treball, salut, habitatge i mobilitat internacional. L’adreça és http://esplujove.blogspot.com.es/.

L’Oficina Jove d’Emancipació disposa d’assessores i orientadores en matèria laboral, de formació, mobilitat internacional i habitatge per atendre personalment els joves de la ciutat. Per contactar-hi  es pot trucar al 661 987 690 o enviar un missatge a l’adreça electrònica [email protected].

Font: www.esplugues.cat