Menú Cerrar

L’Esbart: La Llegenda Sant Jordi 2016. #esplugues

image

Benvolguts/des.

Us fem a mans la següent nota de premsa per a la seva difusió:

El pròxim dissabte 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, tindrà lloc una nova edició d’uns dels actes més esperats a l’abril, el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, en la seva edició nº 15!

Com és costum, l’acte tindrà lloc a les 20’30h al Parc Pou d’En Fèlix.
Ja són 15 anys portant a terme aquesta representació i cada any, creix l’interès i les ganes de superar l’edició anterior.

Tal i com l’any passat les veus dels personatges seran en directe, fet que comporta un esforç afegit a tots els actors i dansaires que hi participen. A més, es presentaran noves escenes i coreografies, millores i novetats tècniques, amb participacions externes que de ben segur contribuiran a fer més espectacular aquesta posada en escena. Concretament, hi intervindran l’escola de dansa i arts escèniques A Escena, que juntament amb el Drac Fal·lera de la Colla de Geganters d’Esplugues, seran els grups convidats a l’espectacle de Sant Jordi.

Una altra novetat important és que l’espectacle podrà ser vist en «streaming» a través del web de Tele Estudi Esplugues, plataforma dirigida per l’espluguenc Enric Alsinet, i per tant podrà ser seguida en directe des de qualsevol punt del planeta.

La llegenda es presenta amb un inici d’història sorprenent on present i passat es barregen per a desenvocar en una sèrie d’escenaris i situacions que portaran al Cavaller Sant Jordi a un regne llunyà on haurà de fer front a diferents adversitats.

L’espectacle de Sant Jordi és un acte que es prepara d’un any per l’altre, ja que normalment, quan acaba una representació ja es comencen a aplegar idees per a la propera. Constitueix un gran esforç per a l’entitat tant per les seves dimensions (en tots els aspectes) com pel repte d’oferir sempre novetats i per combinar-ho amb l’activitat quotidiana de l’esbart, dedicada a la dansa tradicional i de creació, i amb la seva agenda sempre farcida de ballades durant tot l’any.

Molts altres detalls i sorpreses es desvetllaran la nit de l’estrena. Com sempre, l’espectacle comptarà amb alta tecnologia tant per a l’àudio com en la il·luminació, pirotècnia i efectes especials els quals tindran un paper força destacat, mitjans que convertiran el Parc Pou d’En Fèlix en un espai divers i màgic en cada escena.

Serà, en paraules d’en Sergi Castro, creador i director de l’espectacle, «un espectacle molt passional i sentimental, amb personatges en els quals tots ens podem identificar».

L’espectacle està programat per a ser representat a la pista vermella del parc, ja que és un espai de grans dimensions i gran capacitat per a tot el públic que hi assisteix. En cas de mal temps, l’acte es traslladaria a la pista coberta Conxita Udina del mateix parc on es pot representar amb total normalitat pel que els organitzadors estan més tranquils en aquest aspecte.
Adjunts, cartell de l’espectacle d’aquest any i fotografies promocionals de l’anterior edició.

Més informació :

http://llegendasantjordiesplugues.blogspot.com/
http://esbartesplugues.blogspot.com/