Menú Cerrar

L’Esbart a Segòvia! #esplugues

image

L’Esbart Vila d’Esplugues, representat pel Cos de Dansa i el Grup de Pares ,participará en una nova actuació fora de Catalunya. Serà a Segòvia, concretament a la «Muestra de Folklórica de Etreros», el proper cap de setmana del 5 i 6 de setembre.És un esdeveniment de gran renom a Segòvia i és retransmés per la televisió publica autonòmica. 

El grup anfitrió amb qui es realitza aquest intercanvi cultural, Coros y Danzas de Etreros, va participar al darrer Festival de Dansa d’Esplugues celebrat el passat 16 de maig, resultant una formació molt apreciada pel públic que hi va assistir.

El Cos de Dansa i el Grup de Pares de l’Esbart, interpretaran diverses peces de ball català i estaran acompanyats per músics en directe, liderats pel també espluguenc Sergi Sagristà.

No és el primer cop que l’Esbart actúa fora de Catalunya. L’any 2013 va actuar al «Festival Nacional de Folklore de Torreagüera», a Múrcia.

Aquest any, en què l’entitat celebra el seu 30 Aniversari, s’ha volgut organitzar un nou intercanvi per tal de repetir la bona experiència del darrer cop i afegir un acte especial al calendari de ballades anual.

A banda d’aquest viatge, al setembre l’Esbart i les seves seccions participaran a diferents actes de celebració de la Festa Major d’Esplugues i organitzarà la Gran Ballada de Festa Major el diumenge 20 de setembre a les 19’30h al Parc Pou d’En Fèlix.