Menú Cerrar

Les VII Jornades de la vinya i el vi de Collserola passaran pel municipi

CanTinturecopia_0001.jpg

La masoveria del Museu Can Tinturé organitzarà al juny una xerrada sobre el clima i la vinya, una visita a les exposicions i un tast de vi.

Amb la primavera arriba la setena edició les Jornades La vinya i el vi a Collseroola, organitzades conjuntament entre tots els municipis que formen part del Parc Natural de la serra de Collserola. Fins als mes d’agost, tindran lloc diverses activitats durant els caps de setmana a diferents localitats com Esplugues que l’11 de juny organitza una xerrada sobre el clima i la vinya, una visita a les exposicions i un tast de vi a la masoveria del Museu Can Tinturé.

Altres activitats seran una passejada guiada per la darrera vinya en actiu de Sant Feliu (8 de maig), un dia de portes obertes a la cooperativa L’Olivera de la finca de Can Calopa de Barcelona per conèixer el seu projecte de vins amb valor social (15 de maig), o el taller d’estampació amb fulles de parra al Papiol durant la Festa de la Cirera (5 de juny). El diumenge 29 de maig, al centre d’educació ambiental del Parc de Collserola de Can Coll, es farà una fira de productes conreats al Parc. La darrera jornada serà un taller familiar sobre l’ofici de pagès al Celler Modernista de Sant Cugat (13 d’agost).

La nova edició de les Jornades La vinya i el vi a Collserola s’orienta cap al passat agrícola del parc i proposa reviure activitats d’infantesa, recordar olors i sabors i comprometre’s en la conservació dels valors naturals, patrimonials i socials de Collserola.

Font: www.elfar.cat