Menú Cerrar

Les piscines, protagonistes de l’estiu a Esplugues

20130804-113728.jpg

Les piscines municipals del parc dels Torrents estaran obertes fins al pròxim 8 de setembre. Aquest dia es tancarà una nova temporada d’estiu en què la coneguda com la platja d’Esplugues ha tornat a refrescar els mesos més calorosos a aquells que han passen les vacances a la ciutat o han hagut de quedar-s’hi a treballar.

El mes de juliol ha estat el més intens a les piscines. Els prop de 2.000 infants, joves i gent gran que han participat en els casals d’estiu i campus esportius hi han gaudit de diferents activitats.

A més, com cada any, la ciutat d’Esplugues s’ha sumat a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. El 14 de juliol, uns 300 banyistes es van llançar simultàniament a la piscina per contribuir a la investigació d’aquesta malaltia.

Per als més esportistes, els dimarts de juliol s’han organitzat sessions d’aquagym, un exercici amb molts avantatges en comptar amb l’aigua com a aliada per fer més lleugers els moviments i disminuir-ne l’impacte.

I també a les nits, les piscines del parc dels Torrents han estat protagonistes. La música a càrrec del grup de percussió Atabalats, malabars de la mà dels Diables de la Salut de Sant Feliu o la música ambiental chill out han animat les nits més refrescants de l’estiu espluguenc.

Però encara teniu tot el mes d’agost per davant per gaudir de les piscines del parc dels Torrents.

Font: Esplugues.cat