Menú Cerrar

L’Avenç Solidari. #Esplugues

Namaste ioguis i ioguinis,

El proper dissabte 3 de Febrer esteu convidats a una classe de ioga solidari. L’esdeveniment serà al Centre Cultural de L’Avenç, a Esplugues del Llobregat, de 17 a 18.30h. L’aportació mínima serà de 5€.

Experimentarem una classe de Ioga amb suport de cadires. En una cadira es poden efectuar postures dels diferents grups: flexions laterals, torsions, flexions cap endavant, extensions, etc. El practicant aconsegueix desbloquejar-se, evitar tensions i estrès. Pot servir d’ ajut per les persones grans o amb limitacions físiques, trastorns de la columna, poca flexibilitat…

Mentre fem la pràctica ens acompanyarà l’Òscar Medina tocant música en directe. Cantarà una selecció de Kirtans, Mantres amb melodia, que ens ajudaran a calmar la ment i a trobar la interiorització.

Els diners recaptats aniran íntegres a l’associació “La fuerza de una sonrisa”. Un projecte on s’acullen nens senegalesos en un orfenat. La mortalitat de les mares durant el part és una realitat encara molt freqüent, i són poques les famílies que després d’aquesta situació, es poden fer càrrec dels nens. Per això, neix el desig d’unir-se al projecte, per garantir el primer any de vida d’aquests petits en risc.

Més informació a: https://www.lafuerzadeunasonrisa.com

Es prega confirmació.

OM SHANTI