Menú Cerrar

L’Ajuntament d’Esplugues i l’Hospital Sant Joan de Déu

La prova, a benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu, tindrà lloc el diumenge 29 d’abril. Comença el procés de captació de voluntariat.

La 2a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, coorganitzada per l’Ajuntament de la ciutat i l’Hospital Sant Joan de Déu, ja té data: el diumenge 29 d’abril. La implicació de la ciutadania d’Esplugues és una de les peces claus per garantir l’èxit de la prova, els beneficis de la qual es destinaran al programa Hospital Amic, de l’Hospital Sant Joan de Déu, que permet millorar i normalitzar l’estada dels infants ingressats.

Aquesta implicació inclou la presència del voluntariat per tal de vetllar per la seguretat i el correcte desenvolupament de la prova. Les persones que vulguin ajudar poden formalitzar ja la seva inscripció a través de la pàgina web de la cursa, www.cursasolidariaesplugues.cat, o trucant al telèfon gratuït de l’Ajuntament d’Esplugues, 900 300 082.

Pel que fa a les inscripcions, també començaran a formalitzar-se durant aquest mes de març. S’espera superar la xifra de participants de la primera edició, que va ser de 750 corredors a les diferents categories.

Font: Ajuntament d’Esplugues