Menú Cerrar

#LaBaixCicletada

9 municipis del Baix Llobregat organitzem per 16è any la BaixCicletada, que se celebrarà el pròxim diumenge 29 de setembre de 2019. Una passejada popular en bicicleta amb diversos punts de sortida, que finalitza el seu recorregut al parc de Torreblanca, on us hi esperen moltes sorpreses. Un dia pensat perquè les famílies i les amants de les bicicletes prenguin els carrers del Baix Llobregat!

Consulta a l’apartat ‘Itinerari i serveis’ el punt de sortida de cadascun dels 9 municipis participants a aquesta pedalada en bicicleta al Baix Llobregat:

 1. L’Hospitalet de Llobregat
 2. Esplugues de Llobregat
 3. Sant Just Desvern
 4. Sant Joan Despí
 5. Cornellà de Llobregat
 6. Sant Boi de Llobregat
 7. Sant Feliu de Llobregat
 8. Sant Vicenç dels Horts
 9. Santa Coloma de Cervelló

La BaixCicletada forma part de les activitats programades per a la Setmana Europea de la Mobilitat. Descarrega’t el díptic informatiu aquí.

Parla de #LaBaixCicletada. Fem entre totes i tots que aquesta pedalada en bicicleta sigui més multitudinària que mai. Segueix-nos a TwitterFacebookInstagram i Pinterest!

La BaixCicletada tindrà lloc el diumenge 29 de setembre, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Vine a pedalar per una mobilitat sostenible i segura al Baix Llobregat!

INSCRIPCIONS

La BaixCicletada és una activitat totalment gratuïta i oberta a famílies i ciclistes de totes les edats a partir de 8 anys.

Les inscripcions s’han de realitzar mitja hora abans de l’inici al punt de sortida de cada municipi participant. Com a novetat enguany, aconsellem emplenar el següent formulari web de preinscripció amb l’objectiu d’agilitzar el temps d’inscripció. Tens temps fins al 26 de setembre a les 14 h per preinscriure’t-hi!

(El formulari web de preinscripció és únic i s’allotja en el web oficial d’un dels ajuntaments organitzadors -Sant Vicenç dels Horts-, per tal de garantir la protecció de dades).

PUNTS DE SORTIDA

 • SORTIDA de Parc de la Marquesa de l’Hospitalet de Llobregat, a les 10 h.
 • SORTIDA de Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, a les 10 h.
 • SORTIDA de la pista del Parc de Can Lluc de Santa Coloma de Cervelló, a les 10.15 h.
 • SORTIDA de Plaça Catalunya de Sant Boi de Llobregat, a les 10.30 h.
 • I mitja hora abans de la sortida dels punts de trobada –indicats en el plànol– dels municipis.

S’obsequiarà als i les participants amb una bossa. A l’arribada hi haurà avituallament, amb menjar i aigua, i un acte final presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez.

El fet de formalitzar la inscripció i participar en l’activitat implica l’acceptació i el compliment de les bases, que pots consultar en el document adjunt.

ITINERARI

Clica a la imatge de l’itinerari 2019 i veuràs en gran els horaris, els punts de trobada i la distància del recorregut des de cada municipi participant fins al parc de Torreblanca.

CONSELLS A TENIR EN COMPTE

Cal procurar seguir el grup, circular amb atenció i no avançar el dispositiu de capçalera.

Es recomana l’ús de casc i es recorda que és OBLIGATORI per a menors de 16 anys. També es recomana portar cantimplora per a l’aigua.

PER QÜESTIONS DE SEGURETAT NO ÉS RECOMANABLE QUE HI PARTICIPIN MENORS DE 8 ANYS.

SERVEIS

 • Punt d’assistència mecànica a la sortida i a l’arribada.
 • Servei d’assistència mecànica en ruta.

ACTE FINAL

A l’acte final ens hi acompanyarà el físic i divulgador científic Dani Jiménez qui serà l’encarregat de donar la benvinguda ‘científica’ a totes les persones participants a la 16a edició de La BaixCicletada, presentarà totes les activitats i tallers que es podran realitzar durant tot el matí al parc i, finalment, desvetllarà els noms dels guanyadors del tradicional ‘sorteig’ de bicicletes entre tots els i les participants. 

TALLERS

Hi haurà animació i realitzarem el ‘foto-missatge’.

Per anar escalfant cames, algunes de les activitats programades són:

 • Stand BICIBOX (amb bicicletes elèctriques)
 • ITB (Inspecció Tècnica de Bicicletes)
 • Pedalem amb l’energia
 • Spinebike The Evolution Of Riding Bike

Font: https://labaixcicletada.wordpress.com/sobre-la-baixcicletada/