Menú Cerrar

La UBE informa: Nova línia d’ajuts per al finançament de projectes d’autònoms, emprenedors i comerços per a l’any 2013 de la Generalitat de Catalunya

Benvolguts amics / Benvolgudes amigues,

[ABC] Els informem que el Departament d’Empresa i Ocupació ha impulsat, a través de l’Institut Català de Finances (ICF), una nova línia de finançament per a emprenedors, autònoms i comerços. La línia està dotada amb 20 milions d’euros destinats a finançar projectes d’inversió i/o circular per a autònoms i microempreses, i pimes, en aquest cas del sector comerç.

Els préstecs seran d’entre 10.000 i 100.000 euros a 5 anys amb 2 anys de carència inclosos. L’ICF aportarà els recursos i coordinarà les peticions de finançament. La comercialització de la línia i la distribució dels préstecs a les empreses es durà a terme a través de Banc Sabadell i Caixa Bank.

El Departament d’Empresa i Ocupació assumirà fins el 70% dels risc del préstec amb l’objectiu d’afavorir l’accés al finançament bancari dels beneficiaris de la línia, prèvia resolució favorable de la Direcció General d’Economia Social i Cooperatives i Treball Autònom o la Direcció General de comerç mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds restarà oberts fins el 31 de desembre d’enguany.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del portal web de l’ICF a l’adreça:

www.icf.cat

Els trametem, adjuntes, les bases reguladores d’aquesta línia d’ajuts.

Esperem que sigui del seu interès.

Descarregar Bases Reguladores