Menú Cerrar

La UBE felicita als cossos policials per la devallada del 8’9% de la delinqüència d’Esplugues de Llobregat, per segon any consecutiu

20130205-145339.jpg

En el passat consell de seguretat ciutadana la UBE vam rebre i agraïr els informes del cossos policials que vetllen per la seguretat i la convivència dels ciutadans d’Esplugues; Policia Nacional, Mossos d’Esquadra, i Policia Local.

Amb les informacions rebudes, la UBE felicitàrem als cossos policials per haver satisfet les demandes que des de la Unió de Botiguers hem fet arribar en l’últim semestre. La policia Local ha identificat i retirat vehicles abandonats que restaven aparcament als ciutadans i als clients de les nostres botigues, els mossos han desarticulat la xarxa de falsificadors que distribuïa els bitllets falsos que arrivaben a les nostres botigues, i a més han detingut i conseguit empresonar al ciutadà de Sant Joan Despí responsable de la majoria dels robatoris amb força nocturns dels nostres comerços. Entre d’altres, la Policia Nacional ha detingut i expulsat del pais prop una cinquantena de persones reicidents que delinquien, o perjudicaven la convivència ciutadana.

Font: UBE