Menú Cerrar

La proposta musical “Black Grooves, arrels negres”, arriba aquest diumenge a l’Avenç d’#Esplugues de Llobregat

La proposta musical “Black Grooves, arrels negres”, arriba aquest diumenge a l’Avenç d’Esplugues de Llobregat.

20140224-222028.jpg

L’actuació tindrà lloc el diumenge 2 de març a les 18h a l’Avenç Centre Cultural, dins la programació de l’Espai A.

L’Espai A és una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya i cinc federacions culturals catalanes que pretén facilitar la programació estable d’arts escèniques amateurs arreu de Catalunya, seleccionant i impulsant produccions de qualitat dins els àmbits de cant, dansa, música i teatre.

El Grup Vocal Zetzània ja va ser seleccionat per participar en aquesta Xarxa la 2a Temporada, on va fer 7 actuacions, i aquesta 3a torna a visitar altres pobles de la geografia catalana, entre ells la veïna ciutat d’Esplugues de Llobregat.

Black grooves, un viatge per la història de la música d’arrels negres.

La formació de Cornellà de Llobregat, oferirà la seva nova proposta “Black Grooves, arrels negres” , un repertori de temes jazz i gòspel contemporani, amb el so característic d’harmonies compactes a quatre i sis veus, que arriba i connecta amb el públic.

Actualment el grup està format per una vintena de cantants dirigits per Erwyn Seerutton, reconegut músic de jazz, cantant i compositor, amb llarga experiència en dirigir formacions vocals. El concert comptarà amb l’acompanyament al piano de Federico Mazzanti.

20 anys fent música, 20 anys per celebrar-ho

El Grup Vocal Zetzània enguany celebra els seus vint anys d’història dins de la música vocal, amb un concert central, “20 anys de Zetzània a Cornellà”, que el grup està preparant especialment per l’ocasió. El concert que se celebrarà el diumenge 23 de març a les 19:00 a l’Auditori de Cornellà i comptarà amb sis grans músics i d’altres sorpreses.