Menú Cerrar

La inscripció a la nova edició d’Espluestiu s’obre el 7 de maig

casal

L’Ajuntament d’Esplugues ja té enllestida la nova oferta de casals d’estiu i esportius perquè els nens i nenes gaudeixin d’un primer mes d’estiu molt divertit mentre esperen que els pares i mares agafin les vacances. En pocs dies, el pograma de l’Espluestiu 2013 arribarà a les bústies de totes les llars de la ciutat amb els detalls de les activitats previstes pel consistori, les entitats de lleure juvenils, els clubs esportius i l’Espai Municipal de les Arts. Més de 1.500 places perquè cap infant es quedi sense participar-hi.

El període d’inscripció als casals d’estiu de l’Ajuntament s’obrirà el pròxim 7 de maig i s’estendrà fins al dia 10. El dilluns 6 de maig s’atorgaran les cites per a formalitzar les matriculacions. Les inscripcions en els casals de les escoles Folch i Torres i Gras Soler i el Casal Jove Robert Brillas (una novetat introduïda l’any passat, juntament amb el Casal Jove Remolí) es realitzaran en l’Edifici Puig Coca. Per als casals de l’Escola Joan Maragall i el Casal Jove Remolí, al PAC de Can Vidalet. I la inscripció al casal de l’Escola Isidre Martí es formalitzarà al Casal de Cultura Robert Brillas.

Pel que fa als casals esportius, a partir del 2 de maig es donaran els números per a les matriculacions, que es realitzaran del 6 al 17 de maig, al CEM La Plana.

Font: esplugues.cat