Menú Cerrar

La Fundació Finestrelles presenta nou espectacle benèfic: «La Diferència Suma»


La Fundació Finestrelles presenta nou espectacle benèfic: «La Diferència Suma»

Creat i dirigit per Marcel Gorgori, l’espectacle mostra el valor i la riquesa de les diferències entre les persones i ho fa a través de quatre arts: el vi, la pintura, l’òpera i el cinema.  

• Els beneficis de l’espectacle aniran dirigits a la Fundació Finestrelles d’Esplugues, per a persones amb discapacitat intel·lectual, que és més conscient que ningú del valor i la riquesa que la diferència pot arribar a aportar.

Barcelona, 17 d’octubre de 2017. “La diferència suma» és un espectacle a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual. Creat i presentat pel comunicador Marcel Gorgori, periodista de ràdio i televisió especialitzat en divulgació específicament en l’àmbit de la música i de l’òpera, l’espectacle d’enguany proposa un recorregut per quatre mons diferents: l‘òpera, el cine, la pintura, i el vi.

Mostra que no hi ha una única manera d‘excel·lir en cadascun d‘ells sinó que, malgrat que hi ha grans diferències essencials entre les persones i entre els camins que aquestes recorren, el resultat final pot ser igualment valuós i, en tot cas, sempre suma i engrandeix.

La Fundació Finestrelles (www.fundaciofinestrelles.com) és una fundació sense ànim de lucre que treballa pel benestar i qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Des de fa més de 40 anys, acompanya les persones amb discapacitat intel·lectual des d’una atenció veritablement centrada en la persona, oferint serveis i suports adaptats a necessitats individuals. Actualment dóna servei a més de 100 famílies.