Menú Cerrar

La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris a Esplugues

20120229-165227.jpg

La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris a Esplugues per participar a la campanya Una poma per la Vida, que es farà el 9 i el 10 de març.

La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris a Esplugues per participar els dies 9 i 10 de març a la campanya “Una poma per la vida”. Les persones que hi vulguin participar com a voluntàries només han de trucar al 902 11 30 24 o entrar a la web www.fem.es

La campanya “Una poma per la vida” fa onze anys que se celebra. Es porta a terme a més de 400 supermercats que el grup de distribució Condis té a Catalunya i a Madrid. Dels 400 supermercats, 6 estan situats a Esplugues.

Per cobrir la campanya a tot Catalunya i a Madrid es necessiten més de 700 persones voluntàries. La seva feina consistirà en estar presents als punts de venda, més propers a casa seva, demanant la participació dels ciutadans. L’objectiu és vendre pomes solidàries que costaran 1 euro i mig. Els voluntaris informaran de la tasca que porta a terme la fundació per millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Com hi podeu col·laborar?

• Necessitem la vostra ajuda, com a voluntaris d’aquesta campanya! Si podeu dedicar-nos 3-4 hores, arribarem a molta més gent!

• Busquem un Condis que estigui a prop del domicili del voluntari

• El voluntari demana col·laboració als compradors d’aquesta cadena oferint una poma que ha de col·locar dins d’una bossa de paper en la qual s’explica la nostra tasca

• La poma, que costa 1,50 Euros, es paga al passar per caixa

• Si no voleu ser voluntaris també hi podeu col·laborar comprant les pomes