Menú Cerrar

La Festa Major d’Esplugues 2015 ja escalfa motors

imagesEl Fanguet serà l’encarregat enguany de fer el pregó el pròxim 18 de setembre al balcó de l’Ajuntament que donarà inici a un ampli ventall d’activitats organitzades per les entitats i el consistori municipal.

El Fanguet, personatge molt conegut i estima pels infants d’Esplugues de Llobregat que acompanya cada any els Reis Mags a la seva arribada a Esplugues, serà l’encarregat enguany de fer el pregó de la Festa Major de Sant Mateu 2015, que tindrà lloc entre divendres 18 i dilluns 21 de setembre. El Pregó de Festa Major, que estarà precedit de l’habitual Seguici en què participen una desena d’entitats locals, està programat per a les 21 hores del dia 18, al balcó de l’Ajuntament.

images2Com cada any, la Festa Major ve farcida d’activitats organitzades per les entitats i per l’Ajuntament. Els concerts que es faran a l’escenari del carrer Sant Antoni M. Claret aniran a càrrec del cantant canari Dasoul, un dels artistes llatins revelació del darrer any; l’andalús Antonio José, guanyador del concurs La Voz 3; i la banda Hotel Cochambre, grup de versions que incorpora l’humor en el seu espectacle.

Enguany es farà també, per primer cop, una Festa Holi, festa intercultural d’inspiració hindú; es repetirà el Mercat ‘Esplugas City’; s’estrena l’espai Jocs i Tallers al Parc dels Torrents; i tindrà lloc la 22a Diada Castellera (amb Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró i Castellers d’Esplugues), entre moltes altes activitats.

El conjunt del programa es pot consultar en el següent enllaç:

http://www.esplugues.cat

Font: http://lapremsadelbaix.es