La Festa Major d’Esplugues 2015 ja escalfa motors

imagesEl Fanguet serà l’encarregat enguany de fer el pregó el pròxim 18 de setembre al balcó de l’Ajuntament que donarà inici a un ampli ventall d’activitats organitzades per les entitats i el consistori municipal.

El Fanguet, personatge molt conegut i estima pels infants d’Esplugues de Llobregat que acompanya cada any els Reis Mags a la seva arribada a Esplugues, serà l’encarregat enguany de fer el pregó de la Festa Major de Sant Mateu 2015, que tindrà lloc entre divendres 18 i dilluns 21 de setembre. El Pregó de Festa Major, que estarà precedit de l’habitual Seguici en què participen una desena d’entitats locals, està programat per a les 21 hores del dia 18, al balcó de l’Ajuntament.

images2Com cada any, la Festa Major ve farcida d’activitats organitzades per les entitats i per l’Ajuntament. Els concerts que es faran a l’escenari del carrer Sant Antoni M. Claret aniran a càrrec del cantant canari Dasoul, un dels artistes llatins revelació del darrer any; l’andalús Antonio José, guanyador del concurs La Voz 3; i la banda Hotel Cochambre, grup de versions que incorpora l’humor en el seu espectacle.

Enguany es farà també, per primer cop, una Festa Holi, festa intercultural d’inspiració hindú; es repetirà el Mercat ‘Esplugas City’; s’estrena l’espai Jocs i Tallers al Parc dels Torrents; i tindrà lloc la 22a Diada Castellera (amb Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró i Castellers d’Esplugues), entre moltes altes activitats.

El conjunt del programa es pot consultar en el següent enllaç:

http://www.esplugues.cat

Font: http://lapremsadelbaix.es