Menú Cerrar

La 7a Setmana Cultural promociona el coneixement musical a Esplugues

Des del convenciment que «una societat amb més cultura musical és una societat més tolerant, més humana i amb més consciència col·lectiva», l’Escola Municipal de Música d’Esplugues celebra aquests dies la 7a Setmana Cultural. Del 15 al 19 de febrer, l’Edifici Puig Coca, al Petit Parc de l’Amistat, s’omple d’activitats per a l’alumnat i per a la ciutadania. Enguany, el tema és la música d’arreu del món.

Música per als menuts

Les tardes, de 17.15 a 18 hores, s’han dedicat als més menuts, amb tallers de construcció d’instruments per «construir un instrument amb les pròpies mans», animació infantil perquè «moguin l’esquelet», titelles i contes musicalitzats, rondalles de Mallorca (dijous 18) i una classe de danses del món (divendres 19).

Toquem instruments

La franja horària de 18.15 a 19.15 hores, de dilluns a dijous, s’ha reservat perquè les persones assistents puguin «tocar i conèixer els instruments de l’escola». Una manera de descobrir com funcionen i com es poden fer sonar que podria despertar alguna vocació musical.

Concerts participatius

Finalment, de 19.30 a 21 hores, arriba l’hora dels concerts: dilluns i dijous, concert de professors i alumnat, dimarts i dimecres es van celebrar concerts interactius per participar tocant amb la banda de l’escola i amb l’orquestra de corda, i divendres de 18.15 a 21 hores se celebrarà un concert participatiu de música tradicional amb berenar de fi de festa organitzat per un grup de mares i pares.

L’Escola Municipal de Música d’Esplugues compta amb uns 500 alumnes i una àmplia oferta educativa. Trobareu més informació al web de l’Escola.

Font: www.esplugues.cat