Menú Cerrar

Josep M. Porta és elegit nou president de la secció local d’ERC d’#Esplugues de Llobregat

image

L’Assemblea General d’Esquerra d’Esplugues va elegir per unanimitat la nova Executiva local, que substitueix al capdavant de l’agrupació Isabel Almató, presidenta des del 2011

El divendres 19 de febrer a les 20 h es va celebrar a l’Assemblea General de la secció local d’ERC d’Esplugues de Llobregat al Centre Cultural L’Avenç. L’Assemblea va elegir per unanimitat la nova Executiva, que presidirà Josep Maria Porta i Abad els dos anys vinents.

L’Assemblea va comptar amb la presència dels membres de l’Executiva sortint. La presidenta anterior, Isabel Almató, va valorar positivament els tres anys anys del mandat que s’acabava i va exposar l’informe preceptiu, que va ser aprovat per unanimitat.

Tot seguit va ser elegida per unanimitat la candidatura única de la nova executiva, en què J. M. Portava ser votat com a president amb 20 vots a favor i cap en contra. Porta va exposar breument els punts cardinals dels dos anys de mandat que ara comencen i va afirmar que assumeix «la presidència amb la voluntat de continuar la tasca que hem fet fins ara, proposant solucions per als problemes de la ciutat, però sense deixar de banda una visió global de país en aquests decisius 18 mesos i més enllà».

La nova executiva local d’ERC a Esplugues de Llobregat està composta, a més de J. M. Porta com a president, per Oriol Torras i Herminia Villena, com a membres del Grup Municipal dels republicans al consistori; Isabel Almató, secretària d’Organització; Joan Vázquez, secretari de Finances; Josep Santacreu, secretari d’Imatge i Comunicació, i Jaume Calvo com a vocal.

En Josep Maria Porta Abad, de 40 anys, en fa 38 que viu a Esplugues i és fill de pares aragonesos. Milita a Esquerra Republicana des de l’any 2006. Des de llavors ha estat desenvolupant tasques diverses dins de l’Executiva local. Sempre ha estat actiu dins del teixit associatiu d’Esplugues: cap a l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jordi, soci del Centre Cultural L’Avenç i membre de la directiva del grup excursionista GELADE. Té el els títols d’enginyer tècnic industrial i enginyer tècnic en telecomunicacions per l’EUPMt-UPC.

ERC Esplugues de Llobregat
20 de febrer del 2016