Menú Cerrar

Jornada Pla Local d’Inclusió Social

20130121-141632.jpg

El proper 16 de febrer de 2013 a les 9,45 del matí està prevista la Jornada sobre el PLA D’INCLUSIÓ SOCIAL d’Esplugues de LLobregat a la Baronda.

Va adreçada a entitats, professionals, polítics, tècnics muncipals i persones a títol individual vinculades a la nostra ciutat i que tinguin inquietuds socials, interès en fer aportacions i en col.laborar per fer d’Esplugues una ciutat que sumi esforços.

Després d’elaborar la diagnosis sobre el nivell d’exclusió d’Esplugues ha arribat el moment de trobar-nos en aquesta jornada per a recollir les vostres idees, iniciatives i projectes si cal, que formaran part del Pla d’Inclusió Social d’Esplugues, que implantarem en els propers anys, tenint en compte les necessitats detectades en la diagnosis.

Us adjunto el díptic amb la programació de la jornada i una mostra d’un cartell per si el voleu penjar en un lloc visible de la vostra entitat.

Cal fer inscripció prèvia mitjançant correu electrònic a; [email protected]; o a través dels Punts d’Atenció a la Ciutadania -PAC-; o bé trucant al telèfon 900300 082.

En el moment de la inscripció també caldrà que ens comuniqueu en quin grup de debat voleu participar i facilitar-nos el vostre correu de contacte, ja que us enviarem la síntesis diagnóstica del grup al qual us apunteu.

Desitjant que aquesta trobada sigui molt profitosa i d’interès per tothom, us saluda

SARA FORGAS ÚBEDA
PRESIDENTA DE L’ÀMBIT DE SERVEIS A LES PERSONES

Esplugues de Llobregat, novembre de 2012