Menú Cerrar

Isabel Almató, reelegida presidenta d’Esquerra Republicana d’Esplugues de Llobregat

20130730-180034.jpg

La Secció Local d’Esquerra Republicana d’Esplugues de Llobregat va celebrar, el passat divendres 26 de juliol, una assemblea ordinària durant la qual es va elegir una nova executiva local. L’acte va tenir lloc a les 8 del vespre al Casal Aurora Bertrana d’Esplugues i va reunir una quinzena de militants i simpatitzants del partit.

L’assemblea, convocada tal i com preveuen els estatuts, va comptar amb la presència també dels membres de l’executiva sortint. La presidenta, Isabel Almató, va valorar els dos anys del mandat que s’acabava i va exposar l’informe preceptiu, amb una valoració eminentment positiva, i que va ser aprovat per unanimitat.

Després, va ser elegida per unanimitat i en candidatura única la nova executiva, en la qual Isabel Almató repetirà com a presidenta. Almató, va exposar breument els punts cardinals del que seran els seus dos propers anys de mandat que ara comencen.

La nova executiva local d’ERC a Esplugues de Llobregat, doncs, estarà composta, a part d’Isabel Almató com a presidenta, per Josep M. Porta i Laura Sanagustín, que també repeteixen; i per Jaume Calvo, Lluís Ducet, Oriol Soler i Oriol Torras, com a noves incorporacions. A part, Jordi Figueras també continuarà formant part d’aquesta executiva com a regidor a l’ajuntament.

Font: ERC Esplugues