Menú Cerrar

III Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues – Hospital de Sant Joan de Déu

header

Esport i solidaritat s’alien per a la tercera Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues- Hospital de Sant Joan de Déu del diumenge 26 de maig. A partir del 22 d’abril i fins al 16 de maig podeu inscriure-us-hi al web www.cursasolidariaesplugues.cat.- Ho podeu fer també de forma presencial al CEM Les Moreres, CEM la Plana i al mateix hospital.

El preu de la inscripció és de 10 euros, per a les persones participants a la prova principal (9 si es disposa del xip groc), i de 3, per a les de categories inferiors. La distància de la Cursa popular s’ha reduït a 5 quilòmetres i també inclou dues alternatives per a corredors i corredores més joves: la mini-cursa (nascuts entre el 2003 i el 2006), de 850 metres; i la cursa de promoció(nascuts entre el 1997 i el 2002), de 1.200 metres.

Com a l’anterior edició, la recaptació es destinarà al projecte Hospital Amic, que vetlla per millorar i normalitzar l’estada dels nens i nenes ingressats a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Totes les ajudes són benvingudes! Si esteu pensant en donar un cop de mà a l’organització, podeu inscriure-us com a personal voluntari del 16 d’abril al 15 de maig al mateix web:

www.cursasolidariaesplugues.cat

Font: L’Agenda