Menú Cerrar

ICV Esplugues: Inici de la campanya electoral

Avui comença la campanya electoral de les eleccions generals. Són unes eleccions molt importants, com diu el nostre slògan de campanya «El Canvi real és possible», un canvi que permeti noves politiques socials a favor de la majoria i acabar amb l’austericidi que ha beneficiat els més rics i per això cal fer fora el Rajoy i evitar que la seva marca blanca Ciudadanos continuïn aplicant polítiques neolliberals. Cal també sortir de l’atzucac català de l’única manera possible donant la veu al poble convocant un referèndum perquè catalans i catalanes decidim quina relació volem amb Espanya.
A Catalunya l’esquerra alternativa hem fet un gran esforç per fer una candidatura amb opcions de guanyar i de moment les enquestes demostren que la ciutadania vol un canvi de veritat i que podem ser la força política més votada a Catalunya.

Per això fa falta que fem una bona campanya i que comptem amb la màxima participació possible. La campanya la comencem a les cotxeres de Sants.

image

Però a Esplugues també tenim feina. A les 11.30 ens trobarem la gent d’ICV al local de Can Clota (Josep Anselm Clavé 47) per enganxar els primers cartells i demà a les 10.30 del matí i a les 19 hores formarem també grups per repartir propaganda.

La setmana vinent us enviarem un calendari complet de les activitats.
També us demanem de col·laborar fent d’apoderats i apoderades el dia de les eleccions.

Per qualsevol aclariment o proposta d’activitat o per participar com apoderat/da poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Cordialment.

Glòria Martín i Abelló,
Coordinadora d’ICV d’Esplugues

image