Formació gratuïta per millorar les vendes als comerços d’Esplugues

Formació gratuïta per millorar les vendes als comerços d'Esplugues

Aquest mes de març es farà una formació gratuïta per al comerç d’Esplugues.Com podem vendre i millorar els nostres establiments i comerços és un curs que té entre els seus objectius adaptar el comerç a l’actual context econòmic.

A la formació, els titulars d’establiments i treballadors i treballadores del sector comercial es familiaritzaran amb les noves tendències en els comerços, l’impacte de les noves tecnologies i com aprofitar-les, lestendències socials i tecnològiques en els propers anys o les metodologies per a adaptar els comerços d’Esplugues a una nova realitat. També els oferirà orientació per fer un canvi de model de negoci i per desenvolupar models d’èxit.

La formació, organitzada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el dilluns 7 de març, de 13.30 a 17.30 hores a l’Aula Teòrica, 2 de l’Edifici Municipal Puig Coca (Petit Parc de l’Amistat). Les places són limitades i la inscripció es farà per rigorós ordre d’arribada.

Per a formalitzar la inscripció s’ha de trucar al 933720416 ext. 1622, 1623 o 1641, o via adreça electrònica: rsolebertran@eslugues.cat, pvilchez@esplugues.cat.

Font: www.espugues.cat