Menú Cerrar

Formació gratuïta per millorar les vendes als comerços d’Esplugues

Aquest mes de març es farà una formació gratuïta per al comerç d’Esplugues.Com podem vendre i millorar els nostres establiments i comerços és un curs que té entre els seus objectius adaptar el comerç a l’actual context econòmic.

A la formació, els titulars d’establiments i treballadors i treballadores del sector comercial es familiaritzaran amb les noves tendències en els comerços, l’impacte de les noves tecnologies i com aprofitar-les, lestendències socials i tecnològiques en els propers anys o les metodologies per a adaptar els comerços d’Esplugues a una nova realitat. També els oferirà orientació per fer un canvi de model de negoci i per desenvolupar models d’èxit.

La formació, organitzada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el dilluns 7 de març, de 13.30 a 17.30 hores a l’Aula Teòrica, 2 de l’Edifici Municipal Puig Coca (Petit Parc de l’Amistat). Les places són limitades i la inscripció es farà per rigorós ordre d’arribada.

Per a formalitzar la inscripció s’ha de trucar al 933720416 ext. 1622, 1623 o 1641, o via adreça electrònica: [email protected], [email protected]

Font: www.espugues.cat