Menú Cerrar

FLASHMOB a Esplugues!!!

20130122-091005.jpg

Benvolguts i benvolgudes:

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a participar amb nosaltres al FLASHMOB que estem organitzant per al dia dijous 24 de gener, a les 12:00 del migdia.

Aquesta acció és una proposta de l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona amb l’objectiu de donar a conèixer l’Animació Sociocultural i la CAS CAT (Coordinadora d’Animació Sociocultural de Catalunya). El mateix dia a la mateixa hora s’emetran els FLASHMOB des de diferents pobles i ciutats de Catalunya.

«Les persones canvien quan s’adonen del potencial que tenen per canviar les coses» Paolo Coelho.
L’Animació Sociocultural, que etimològicament ve del mot ànima (vida i alè) + animus (motivació, dinamisme…), vol generar aquest canvi.

El FLASHMOB pot ser, a més, un punt de trobada de moltes de les persones, entitats i altres agents d’Esplugues que dinamitzen socialment d’una manera o altra la nostra comunitat.

Vosaltres sou part de la dinamització social de la nostra ciutat i per això ens agradaria comptar amb vosaltres el dia 24 de gener.

Us agrairíem que ens donéssiu una resposta abans possible contestant aquest mail per poder continuar organitzant el dia. Més endavant us enviarem concretant la informació.

Si us plau reenvieu-ho a qui creieu convenient.

Moltes gràcies.

Goretti Salvadó i Agostina Piñeiro
INS Severo Ochoa
Animació Sociocultural.

*Aquí teniu l’enllaç amb la coreografia:
http://www.facebook.com/media/set/?set=vb.100004454737333&type=2