Menú Cerrar

EXPOSICIÓ “Esplugues, mon Amour”

20130117-163741.jpg

​La Sala Puig Coca d’Esplugues presenta des del dia 3 i fins al dia 21 de Desembre, l’exposició: “Esplugues, mon Amour”, de l’artista i amic, Manuel Goicoechea Utrillo (Mago). ​Aquest artista polifacètic i autodidacta, ens presenta en aquesta mostra la seva última producció, una exploració i recopilació dels racons més emblemàtics de la nostra ciutat. Després de gairebé un any de treball, l’exposició la formen 27 quadres, tots ells aquarel·les, i pintades in situ.

​L’obra de Mago, en observar-se no admet la passivitat sinó que incita a un dialeg amb l’espectador.
​La seva visió del paisatge és commovedora, i s’aprecia en les seves obres la dedicació que s’ha posat en cadascuna d’elles. La seva obra es troba emmarcada dins del més pur classicisme, es mostra acollidora, i en les seves pinzellades es deixa notar la signatura d’un gran mestre.
​Xavier Ribó va realitzar la presentació de l’exposició, i tal com s’havia acordat en la junta se socis, va fer lliurament a Mago, de la Medalla d’honor del CADE, pels seus merits i dedicació durant tots aquests anys. Va ser una sorpresa per a l’homenatjat, i no va poder deixar d’emocionar-se, pel guardó rebut.

​La inauguració amb gran èxit i públic i crítica, es va desenvolupar en un ambient festiu i acollidor. Els assistents a la inauguració no van cessar d’elogiar el treball i felicitar a l’autor.
​Mago amb aquesta exposició ha intentat mostrar l’afecte i agraïment, que professa a aquesta ciutat, Esplugues , que eli va acollir tant a ell com a la seva família, ara farà ja 35 anys.
Per molts anys!!​Crònica per: Asun Codina