Menú Cerrar

#Esplugues toca per #LaMarató de @TV3cat

20131105-101137.jpg

El proper 1 de desembre DRUMS D‘ESPLUGUES amb el suport de l’Ajuntament d’Esplugues organitzarem la diada:

“ESPLUGUES TOCA PER LA MARATÓ”

Consisteix en una sèrie d’activitats relacionades amb la percussió on es recaptaran fons per lliurar íntegrament a la Marató de TV3.

Comptarem amb la col·laboració d’altres grups de percussió, es faran tallers per a tothom d’instruments amb materials de reciclatge, maquillatge, dibuix i cercaviles, tot això amenitzat amb un vermut solidari. Finalment hi haurà un concert de percussió diferent, les actuacions de tots els grups de percussió i una paella solidària.

Necessitem la vostra ajuda per a poder organitzar i controlar millor tota la diada: acompanyar els grups durant la cercavila i vigilar el recinte mentre es fa, ajudar a les persones que porten el vermut solidari i el servei de bar, parar les taules pel dinar…

Ens agradaria que ens diguéssiu quantes persones de la vostra entitat estaríeu disponibles per col·laborar com a voluntaris en aquesta jornada. N’hi ha prou que ho confirmeu enviant un correu a [email protected], també us demanem que utilitzeu els vostres mitjans de difusió o xarxes socials per a promocionar l’acte, i que vingueu a participar de les activitats del dia 1 de desembre.

Els tiquets de la paella solidària es podran adquirir anticipadament a EL PETIT GOURMET CATALÀ C/ Joaquim Rosal ,1 – Esplugues de Llobregat, enviant també un mail al nostre correu de més amunt o el mateix dia fins exhaurir tots els tiquets.

Recordeu que tots els guanys d’aquest dia seran per a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les MALALTIES NEURODEGENERATIVES.