Menú Cerrar

Esplugues mantindrà el servei de Minuts Menuts malgrat la retirada de la subvenció de la Generalitat

20130604-133743.jpg

L’Ajuntament assumirà íntegrament el cost d’aquest espai lúdic i de guarda d’infants, que s’amplia fins als 5 anys d’edat.

L’Ajuntament d’Esplugues mantindrà i adequarà a partir de juliol l’espai lúdic i de guarda puntual d’infants Minuts Menuts, després de la supressió de la subvenció que prestava la Generalitat.

A partir d’ara, l’Ajuntament assumirà íntegrament el cost d’aquest servei, que vol ajudar a pares i mares a conciliar vida laboral i familiar. Minuts Menuts està pensat per donar resposta a necessitats no previstes o puntuals de pares i mares (amb un temps màxim de per- manència de l’infant de 3 hores continuades i de 2 dies per setmana).
A partir d’un estudi per conèixer l’ús del servei, s’han modificat diversos aspectes del servei. Tenint en compte que l’afluència més gran d’usuaris es concentra en els matins dels dimecres i els divendres, a partir del mes de juliol Minuts Menuts obrirà els dimecres, de 10.30 a 14 hores; els divendres, de 10 a 14; i també les tardes dels dimarts, de 16 a 19 hores. El servei continuarà prestant-se a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal La Plana.
Una altra novetat introduïda per millorar el servei és l’ampliació dels 3 als 5 anys de la franja d’edat dels nens i nenes que poden fer-ne ús. L’edat mínima és 4 mesos.

Durant el 2012, s’hi van registrar 632 usos del servei, per part d’una cinquantena de famílies.