Menú Cerrar

Esplugues celebra el Mes de les Dones

20130308-160638.jpg

El Sopar de les Dones i la lectura del manifest commemoratiu, demà divendres, centren la celebració del Dia Internacional de les Dones.

Si bé en les últimes dècades s’ha avançat molt per evitar qualsevol tipus de discriminació de les dones, també és cert que queda molt camí per recórrer. Per això, cada març, Esplugues celebra el Mes de les Dones, dedicat a conscienciar sobre la igualtat d’oportunitats i drets entre homes i dones. Un mes que també vol ser festiu i reivindicatiu, coincidint amb la commemoració, demà divendres, 8 de març, del Dia Internacional de les Dones.

Des de l’Ajuntament i les diferents associacions de dones de la ciutat –Associació de Dones de la Plana, Associació de Dones del Gall, Associació de Dones El Taller de Can Vidalet, Consell Municipal de les Dones i Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues– s’ha organitzat un complet programa d’actes que té els seus plats forts en el Sopar de les Dones d’Esplugues, que tindrà lloc aquesta nit, a les 21 hores, al CEM La Plana, i la lectura del manifest commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, demà divendres, a les 12 hores, davant de la Casa de la Vila.

A L’Agenda de març podeu consultar el programa complet del Mes de les Dones.

Font: Ajuntament