Menú Cerrar

#Esplugues acull el torneig de voleibol base femení més important de Catalunya

20131223-064751.jpg

El VII Ciutat d’Esplugues, que es disputarà per primer cop al nou CEM Les Moreres, comptarà amb equips catalans, de França, Portugal, Holanda i Polònia.

El Torneig Internacional Ciutat d’Esplugues de voleibol femení cadet i infantil, que es disputarà del 27 al 29 de des- embre, dóna enguany un salt qualitatiu i quantitatiu, amb la presència de 16 equips i amb la seva celebració al fla- mant Complex Esportiu Municipal Les Moreres. Les instal·lacions del CEM Les Moreres, inaugurat al gener d’aquest any, permetran la disputa de fins a quatre partits al mateix temps.

El torneig, que celebra la setena edició i està organitzat pel Club Voleibol Esplugues amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues, comptarà per primera vegada amb dues categories: cadet i infantil. A la competició cadet participaran deu equips, punters als seus respectius països pel que fa a la formació de voleibol femení: Sparta Varsò- via (Polònia), Ala Gondormar (Portugal), V Aragó de Sete (França), Montpellier Croix d’Argent (França), RTC Alkmar (Holanda), CV Sant Cugat, CV Vilassar, CV Barcelona i CV Esplugues A i B. En categoria infantil prendran part: CH Bordils, CV Barcelona, CV Sant Cugat, CN Sabadell i CV Esplugues A i B.

Amb aquest cartell, es converteix en el torneig de voleibol base femení més important de Catalunya. Tots els partits, excepte les finals, es jugaran al millor de tres sets. Les dues finals es jugaran a les 12 del migdia del diumenge 29 de desembre a dues pistes diferents, però dins del mateix pavelló, de forma que permetrà al públic presenciar-les a l’hora.

Per a més informació: www.clubvoleibolesplugues.com i [email protected]

Font: Ajuntament.