Menú Cerrar

ERC d’Esplugues defensa els mercats municipals i en reclama la reforma com una prioritat en el seu programa electoral. #esplugues @ERC_Esplugues

  

Esquerra va muntar dues paradetes informatives el dissabte i diumenge passats, en què va explicar a la població i als paradistes la seva posició sobre els mercats municipals.

[ERC Esplugues] Dissabte 16 de maig Esquerra Republicana va fer una roda de premsa davant el mercat de la Plana en què va explicar el seu programa electoral pel que fa als mercats. Així, Oriol Torras, alcaldable d’ERC per Esplugues, va insistir que “la reforma dels mercats és una qüestió purament política, no econòmica, i depèn més de com s’esmercen els recursos disponibles que no d’una limitació pressupostària”. En aquest sentit, Oriol Torras va assegurar que si ERC és decisiva en el proper Ajuntament “ens comprometrem a resoldre la situació de precarietat dels mercats”, que estan situats en una carpa provisional que els mateixos paradistes van haver de pagar, uns diners que l’Ajuntament no ha tornat encara.

Durant el matí de dissabte el candidat Torras, amb Herminia Villena, número 2 de la candidatura d’ERC, i Joan Vázquez, número 3, van conversar amb els paradistes del mercat de la Plana, que van poder explicar la seva situació i escoltar les propostes del partit. ERC també va muntar una paradeta al final del carrer del Carme, en què van repartir fulls volants sobre els mercats i la política comercial del partit.

L’endemà, diumenge 17 de maig, ERC va muntar una altra paradeta davant a la rambla Verge de la Mercè de Can Vidalet, en què també van repartir flyers i van continuar explicant les seves propostes en aquesta matèria i sobre la resta del programa.

Finalment, divendres d’aquesta setmana ERC visitarà el mercat de Can Vidalet per continuar coneixent les demandes dels comerços directament.