Menú Cerrar

Ensenyament rectifica l’oferta de places a Esplugues

La Generalitat mantindrà les dues línies que volia suprimir a l’escola pública, després que la demanda dels pares hagi superat àmpliament l’oferta inicial.

sos_ensenyament_samarreta

 

L’escola Isidre Martí recuperarà la doble línia que va perdre fa un any, i l’escola Joan Maragall, on s’havia anunciat el tancament per aquest any, la mantindrà. En canvi, el CEIP Folch i Torres, malgrat haver rebut 44 sol.licituds en primera opció, només escolaritzarà 25 nens a P3.

Això provocarà que alguns infants que tenen germans al centre, hagin d’anar a una altre escola. El portaveu de l’AMPA de l’escola Jordi Riulas acusa a la conselleria de castigar-los pel fet que han estat ells els que han encapçalat les protestes al municipi en contra de la supressió de línies.

L’alcaldessa d’Esplugues, la socialista Pilar Diaz qualifica de «molt preocupant» la situació que s’ha generat i l’afectació que pot tenir per les famílies afectades. Diaz està en contacte amb el director del centre per mirar de trobar una solució adient i retreu a la consellera Rigau que en cap moment del procés ha acceptat les seves peticions per reunir-se i analitzar amb calma les necessitats reals de l’escolarització a Esplugues.

En tot cas l’alcaldessa es mostra satisfeta que es mantinguin les dues línies que es volien tancar, la qual cosa hagués suposat que en dos anys, el municipi hauria reduït en 75 places la seva oferta en educació infantil.

Font: www.cadenaser.com