Menú Cerrar

Els serveis d’emergència uneixen forces a Esplugues contra el càncer infantil

20131005-123415.jpg

Diumenge proxim, 6 d’octubre, la Policia Local d’Esplugues serà l’amfitriona en la festa benèfica que reunirà, al parc dels Torrents, una àmplia representació dels serveis d’emergència de Catalunya, que en aquesta ocasió uniran forces per recaptar fons per al departament d’investigació del càncer infantil l’Hospital Sant Joan de Déu.

Entre les 10 i les 14 hores, la ciutadania, per una aportació de 5 euros, està convidada a gaudir de diferents activitats pensades, especialment, per als més petits, que podran passejar sobre els cavalls de la Unitat Muntada de la Policia Local d’Esplugues, pujar a una de les motocicletes del Cos Nacional de Policia o divertir-se amb les propostes per als infants que la Creu Roja ha organitzat a la seva carpa.

Així mateix, totes les unitats participants duran a terme exhibicions. Hi haurà cotxes patrulla de la Policia Local, el Cos Nacional de Policia i els Mossos d’Esquadra, que a més portaran una de les motos de neu que utilitza la Unitat d’Alta Muntanya. Bombers de la Generalitat mostrarà com funciona un dels seus camions bomba i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ens ensenyarà l’interior d’una ambulància.

Per la seva part, la Guàrdia Civil realitzarà un simulacre de detecció de drogues i explosius i els gossos de la Unitat Canina de la Policia Local, una exhibició d’obediència i atac. A més, el públic assistent podrà veure volar els falcons de l’Associació de Falconers de Catalunya.