Menú Cerrar

Els serveis d’emergència recapten a Esplugues més de 10.000 euros per a la investigació del càncer infantil

20131012-103322.jpg

Unes 2.500 persones van participar diumenge en la festa benèfica organitzada per la Policia Local

La festa benèfica organitzada per la Policia Local d’Esplugues per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil va aconseguir recaptar 10.718 euros, gràcies a les contribucions de les 2.500 persones que al llarg del matí de diumenge, 6 d’octubre, van passar pel parc dels Torrents. Aquesta quantitat serà donada a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La iniciativa va comptar amb la col·laboració d’una àmplia representació dels serveis d’emergència de Cata- lunya: Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia, Cos de Bombers de la Generalitat, Sistema d’Emergències Mèdiques, Policia Local d’Esplugues i Associació de Falconers de Catalunya. A més, com a padrina d’honor, la periodista espluguina Mercedes Milà va presentar l’acte.

Per una aportació de 5 euros, el públic assistent, especialment els infants, va poder gaudir de diferents ac- tivitats i exhibicions a càrrec, entre d’altres, de la Unitat Muntada de la Policia Local, l’equip de detecció de drogues i explosius de la Guàrdia Civil o la Unitat de Muntanya dels Mossos.