Menú Cerrar

ELS CASTELLERS D’ESPLUGUES VOTEN ‘SÍ’ AL CONCURS

Aquest dissabte es va celebrar a La Closca (el local social dels Castellers d’Esplugues) l’Assemblea General Ordinària de la Colla, en què es van votar una sèrie d’aspectes que afectaran el funcionament de la colla.

En primer lloc, la colla va votar un nou Reglament de Règim Intern, que especifica les finalitats de la colla i el seu funcionament, així com la composició dels seus òrgans directius i un recull de drets i deures dels castellers que en formen part.

Seguidament, es va posar sobre la taula el debat sobre l’assistència a concursos de castells. Malgrat la presència al Concurs de Torredembarra 2011, que no es va votar en Assemblea, la Junta va creure oportú posar a debat la participació en competicions castelleres davant la possibilitat que la colla es classifiqui pel Concurs de Tarragona d’enguany. El ‘sí’ va guanyar per àmplia majoria, fet que obre les portes a veure els Castellers d’Esplugues en propers concursos.

Finalment, la colla va votar la continuïtat, per un any més, de l’actual presdient i la seva Junta directiva. La prolongació anual del càrrec ha significat una sincronització dels mandats de la Junta tècnica i la Junta directiva, que fins ara s’escollien en anys alterns.

 El diumenge es va celebrar la calçotada de la colla, que enguany va comptar amb un gran nombre de castellers, evidenciant el creixement de la massa social dels cargolins.

 Atentament,

Àrea de Comunicació dels Castellers d’Esplugues