Menú Cerrar

ELS CARGOLINS DESCARREGUEN EL PRIMER 5 DE LA TEMPORADA

20120422-230149.jpg

El cinc de set descarregat avui pels Castellers d’Esplugues, és el més matiner de la seva història.

La data d’avui estava marcada al calendari dels Castellers d’Esplugues. Primera actuació a casa i primera gran oportunitat per dur a plaça el 5 de 7, després d’haver de descartar- lo en les dues primeres diades de l’any.

L’actuació ha començat puntual a les 12h, amb els Castellers de Terrassa i els Castellers del Poble Sec com a colles convidades. Els Castellers d’Esplugues han estat els primers en saltar a la palestra i ho han fet amb el seu gran objectiu del dia: el cinc de set. El castell ha pujat segur i força ràpid, tenint en compte que s’estrenava una acotxadora. La baixada ha estat un pèl nerviosa, però el domini dels blaus en aquesta estructura els ha permès defensar-la amb solvència.

La segona ronda ha deparat un quatre de set amb un pis de terços lleuger. Un dels grans objectius de la temporada torna a ser l’assalt als vuit pisos, que es va resistir el 2011. La darrera ronda de castells ha deparat un quatre de set molt ben treballat per part dels cargolins. L’execució ha estat bona, millorant els quatre de set amb el pilar que els cargolins havíen fet enguany.

La diada d’avui ha estat molt completa, tant pel que fa els resultats com per la bona execució dels castells. L’actuació, que s’ha tancat a,b un vano de cinc, ha de servir per esperonar els cargolins, ara que s’acosta el primer moment clau de la temporada, amb uns mesos de maig, juny i juliol atapeits de diades.

Diada de Sant Jordi a Esplugues:
Castellers d’Esplugues: p4, 5d7, 4d7, 4d7a, vd5
Castellers del Poble Sec: 2p4, 3d7, id4d7, id4d7, 5d6, p5
Castellers de Terrassa: 2p4, 4d7a, 2d7, 3d7, p5