Menú Cerrar

El Torneig Ciutat d’Esplugues de bàsquet cadet també dóna el salt a Les Moreres

20140103-102015.jpg

El Torneig Ciutat d’Esplugues de bàsquet cadet masculí, que es disputarà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, dóna el salt al CEM Les Moreres en la seva 15a edició, unes instal·lacions que fan justícia al nivell esportiu d’aquest torneig, organitzat pel Club de Bàsquet Nou Esplugues (CBNE). El seu president, Francesc Romo, ha destacat que el torneig inaugura la seva nova «casa gran».

El torneig comptarà amb els equips cadets del FC Barcelona, Real Madrid, Joventut de Badalona, Unió Manresana, València Bàsquet, UCAM Murcia, el cadet A del CBNE i el Valladolid CB. Aquests equips ens brindaran uns dies de competició apassionants, amb el Real Madrid defensant el títol que va guanyar en l’anterior edició contra el Barça. «Els clubs es prenen molt seriosament la competició cadet, és com un testa les seves joves promeses, i per això solen assistir membres dels diferents equips tècnics», ha indicat Romo.

Veurem quin paper tindran els joves jugadors del CBNE. Segons Romo, «hi ha un bon equip i podrien arribar a semis «. Estarem atents a la seva participació per veure si ens brinden alguna alegria com la que Marc Corral ens va donar l’any passat en guanyar el trofeu al màxim anotador del torneig.

Ajuntament.