Menú Cerrar

El setè festival CanviRock recollirà queviures per al banc d’aliments d’#Esplugues

  

Dissabte, 13 de juny, en el marc de la Festa Major de Can Vidalet.

[Ajuntament] Coincidint amb la celebració de la Festa Major de Can Vidalet, el festival CanviRock, que organitzen Gent Constructiva i l’Associació de Veïns de Can Vidalet, torna a la plaça Blas Infante i, per setè any consecutiu, amb una finalitat solidària: en aquest cas, recollir queviures per al banc d’aliments d’Esplugues.

Dissabte, 13 de juny, a partir de les 19 hores, se succeiran les actuacions a la plaça, gratuïtes i obertes a tot el públic, per animar la ciutadania a contribuir amb les seves aportacions a pal·liar les necessitats del banc d’aliments, que coordinen Càritas, Creu Roja i Associació Cristiana Vida, en col·laboració amb l’Ajuntament. Des de l’organització han recordat que «els aliments en conserva són actualment els més demandats» i que «aquesta recollida és, fins i tot, més important que la de Nadal, ja que per aquestes dates el banc d’aliments rep menys suport». La recollida d’aliments es desenvoluparà entre les 16 i les 21 hores.

El festival comptarà amb les actuacions de Kutxi Romero (cantant de Marea), Luter, Malos Tragos, Puerta 104 i Héroes de Leyenda (grup tribut a Héroes del Silencio).
image