Menú Cerrar

El Remolí posa en marxa un taller de cine documental per a joves d’entre 14 i 21 anys. #esplugues

(null)

[Ajuntament] Retratar la realitat de Can Vidalet des de la mirada dels joves i ajudar a nois i noies del barri a millorar en la seva educació i integració són els dos grans objectius de la nova proposta que acaba d’engegar l’Espai Jove Remolí: el taller de cinema documental InterCanVi, una iniciativa conjunta de les àrees municipals de Joventut i Acció Social, amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrès.

A partir del 10 de març, i fins al juny, els dimarts, de 18 a 20 hores, es desenvoluparan les sessions d’aquest curs, en què els participants aprendran tècniques de creació audiovisual i periodisme social i realitzaran plegats un documental sobre el barri. Estarà impartit per un educador social i pedagog, dos dinamitzadors culturals i juvenils i una periodista i tècnica en llenguatge audiovisual.

Les inscripcions al taller InterCanVi, adreçat a joves d’entre 14 i 21 anys, estaran obertes fins al 15 d’abril i poden formalitzar-se trucant a l’Espai Jove Remolí (93 372 97 03) o enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic [email protected] La participació en aquesta activitat és totalment gratuïta.