El programa radiofònic BARRIS, de Boca Ràdio, parla del projecte Eines contra la Violència Masclista de la FAVBaix

Ja podeu escoltar la nova edició del programa BARRIS a Boca Ràdio sobre el projecte “Eines contra la violència masclista”  organitzat per la FAVBaix i la CONFAVC per a formar activistes veïnals des de les AV de la comarca.
Concretament, en aquesta edició els conductors del programa, Miguel Ángel Hernández i Natàlia Rubio, entrevisten a la coordinadora del projecte Raquel de la Vega, i a dues assistents del curs i  activistes veïnals de la comarca:  Pepi Hidalgo, de l’AV Les Planes de Sant Joan Despí, i  Maria Jose Martínez, presidenta de l’AV del Trèvol de Sant Vicens dels Horts.

Boca Ràdio és l’emissora gestionada per l’AJHARC, una entitat sense ànim de lucre del Carmel-Horta-Guinardó  que durant uns 10 anys ha dut a terme el projecte de Ràdio Carmel, i oberta a qualsevol jove que vulgui fer ràdio a través d’un model de funcionament associatiu. L’emissora emet durant les 24 hores del dia pel 90.1 FM i aquesta web. De la seva gestió i programes se n’encarreguen els seus associats i associades, voluntàries que hi dediquen bona part del seu temps lliure.
Podeu escoltar el programa en aquest enllaç!

Escoltem a les nostres veïnes! [favbaix.blogspot.com]